OVER MIJ

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Mirte Oostindie, 22 jaar en al als klein meisje helemaal gek op ‘alles elke week anders neerzetten op mijn kleine slaapkamertje’. Nadat ik mijn 4-jarige opleiding had afgerond en mijzelf Ruimtelijke Vormgever mocht noemen ben ik op zoek gegaan naar mijn passie.

Mijn passie is interieur, dat wist ik al vrij snel. Maar hoe ging ik dat in de toekomst tot mijn baan realiseren? Na twee jaar zoeken naar mijn ‘droom’ durfde ik eindelijk de stap te zetten om mijzelf in te schrijven als ZZP’er. Een logo en bedrijfsnaam had ik al bedacht, toen ik eens in de trein naar Amsterdam zat en naar buiten zat te staren kwam ik erop: ‘Meer in Interieur‘.

De letters van mijn naam zitten erin verwerkt, maar ook betekent het voor mij dat er altijd meer zit in een interieur dan dat je misschien in eerste instantie ziet. Je kan van alles iets eigens maken, zelfs als je daar een beetje hulp bij wilt. Ik ben gedreven en super enthousiast om voor anderen een ‘thuis’ te creëren, misschien wel voor jou? Een beetje meer van Mirte in je interieur, lijkt mij super tof!