Moodboard

| Moodboard |
Na het interieuradvies ga ik verder aan de slag om alle wensen en ideeën om te zetten in materialen, plaatjes en kleuren. Ik maak hiervan één moodboard (dit moodboard ontvang je digitaal), aan de hand van het moodboard kan je zelfstandig de ruimte aanpakken en stylen. In een apart document ontvang je een samenvatting van het moodboard, hierin zal ik toelichten waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waar je de desbetreffende artikelen terug kan vinden.
Uiteraard is het ook mogelijk dat ik assisteer, adviseer en hulp biedt bij het uitvoeren van het interieuradvies/moodboard (meer uitleg in het kopje ‘Ideeën samen uitvoeren’).

Heb je niet gekozen voor het interieuradvies maar ben je wel nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen met alleen het maken van een moodboard? Dan is het wel van belang dat ik duidelijke foto’s van de ingerichte of lege ruimte ontvang, wat ook erg belangrijk is dat je via e-mail of telefonisch vertelt wat je wensen en plannen zijn met de ruimte. Welke kleuren vind je mooi, welke stijl past bij je maar ook wat je absoluut niet wilt of mooi vindt. Met deze informatie ga ik een zo goed mogelijk moodboard voor je ontwerpen waarna je deze digitaal opgestuurd krijgt. In een apart document ontvang je een samenvatting van het moordboard, hierin zal ik toelichten waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waar je de desbetreffende artikelen terug kan vinden.

Moodboard ontwerpen | €45,-